İAÜ Öğr.Gör. Psk.Dan.Reh.Uzm. Kazım BEDİR Bursa Osmangazi İlçe Milli Eğt.Md'lüğünde Seminer Verdi.

10.03.2011

Categorie  Kategori : Fen-Edebiyat

İAÜ Öğr.Gör. Psk.Dan.Reh.Uzm. Kazım BEDİR Bursa Osmangazi İlçe Milli Eğt.Md` lüğünde seminer verdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi Kazım BEDİR "Doğru Kariyer Planlama ve Geleceğin Meslekleri" konusunda seminer vererek tüm Anadolu ve Fen lisesi 12. sınıf öğrencilerimizi bilgilendirdi. Seminer Oğuz Kağan KÖKSAL toplantı salonunda öğrenciler ve alan öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi.

Haber Detayı İçin Tıklayınız

Haber Resmi İçin Tıklayınız