Optisyenlik Programı Uluslararası Faaliyetlerine Devam Ediyor

15.12.2014

Optisyenlik Programı Uluslararası Faaliyetlerine Devam Ediyor.

Categorie  Kategori : SHMYO

İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik Programı akademik ve sektörel alanda yaptığı uluslararası çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıllarda Fransa’nın Paris şehrinde gerçekleştirilen SİLMO Optik fuarı bu yıl İstanbul’da SİLMO-İSTANBUL olarak gerçekleştirildi. İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik Programı bu fuarda program başkanı Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Ozan TEKİN, Uzman Turgut ÇAKAR ve Optisyenlik öğrencilerinin katılımı ile temsil edildi. Üniversitemiz standını geçen yıl İSOF2013 fuarında olduğu gibi bu yılda yerli ve yabancı yüzlerce konuk ziyaret ederek başta Optisyenlik programı olmak üzere Üniversitemizin diğer bölüm ve programları hakkında da bilgi aldılar. Birçok yeni sektör temsilcisi ile işbirliği planlamalarının yapıldığı fuar 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşti.

SHMYO

19083641