Mesleğe İlk Adım

21.11.2014

Diş Hekimliği Fakültesi önlük giyme töreni.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin Önlük Giyme Töreni 21 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi A Blok Konferans Salonu'nda öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretim üyelerimizin, rektör yardımcılarımızın ve mütevelli heyet başkanımızın katılımıyla  gerçekleştirilmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali ZAİMOĞLU, Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mustafa AYDIN açılış konuşmalarını yaptıktan sonra, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan MERİÇ tarafından fakültenin tanıtımı yapılmış arkasından  Prof. Dr. Ahmet ERÖZENCİ konuk konuşmacı olarak öğrencilerimize bilimin felsefesini anlatmıştır.

Program devamında öğrencilerimize fakülte öğretim üyeleri ve konuk öğretim üyeler tarafından önlükleri giydirilerek program sonlandırılmıştır.

Diş Hekimliği

Son Ziyaret :  13.12.2019 10:19