Prof.Dr.Salih GÜNEY'in Yeni Yurtdışı Makalesi

27.11.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih GÜNEY'in yeni yurtdışı makalesi "Social Behavior Personality: An International Journal"da yayınlandı.

Categorie  Kategori : İktisadi İdari Bilimler

İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih GÜNEY'in yeni yurtdışı makalesi ”Social Behavior Personality: An International Journal”da yayınlandı. (GÖKÇE Beste, GÜNEY Salih, & KATRİNLİ Alev, “Does Doctors’ Perception of Hospital Leadership Style and Organizational Culture Influence Their Organizational Commitment?”, Social Behavior Personality: An International Journal, Volume 42, Issue 9, 2014.

İktisadi İdari Bilimler

Son Ziyaret :  22.02.2020 14:48