İngilizce Derslerinize Online Destek

07.11.2014

2014-15 Akademik Yılında Diller Yüksekokulumuz ilk kez web tabanlı bir eğitim destek programını öğrencilerinin hizmetine sunuyor.

Categorie  Kategori : YDY
    Reading  Okuma : 1957

İngilizce Derslerinize Online Destek

• Eğer İngilizce dersiniz için bir English ID kitabına sahipseniz yapmanız gereken tek şey Öğrenci numaranızla theprojectumbrella.com sitesine giriş yapmak.
    • Ders konularınızla ilgili yüzlerce alıştırma, animasyon, film ve konu anlatımı içeren Richmond 7/24 Online English Special Package siz İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri için tamamen ücretsiz.

YDY

Son Ziyaret :  22.02.2020 10:26