Brıdgıng Europe And Turkey On Energy Effıcıency & Renewable Energy Technology Projects

26.04.2011

Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konularında 7.Çerçeve Programı...

Categorie  Kategori : EPPAM

26 Nisan 2011 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) - Sanayi işbirliği kapsamında “Bridging Europe and Turkey on Energy Efficiency & Renewable Energy Technology Projects” isimli Proje Pazarı Etkinliği Technocenter’da düzenlenmiştir. TÜBİTAK tarafından desteklenen etkinliğe birçok firma, araştırma kurumu, belediye, konu ile ilgili basın kuruluşları ile birlikte üniversitemizin farklı bölümlerinden akademisyenler katılmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Ar-Ge ve Proje Uzmanı Sinem Uçal ÇEPNİ tarafından organize edilen etkinlikte İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SAYGIN, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin GER, Üniversite – Sanayi İşbirliği Koordinatörü Prof. Dr. Osman Nuri UÇAN, TÜBİTAK 7. Çerçeve Programı Enerji Ulusal İrtibat Noktası İlknur YILMAZ, EPPAM Direktörü Yrd. Doç. Dr. Filiz KATMAN ve TAGES Yönetim Kurulu Başkanı Leyla ARSAN bilgilendirme sunumları yapmıştır. Öğleden sonraki oturumda enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konularında proje önerileri sunulmuş ve daha sonra işbirliği görüşmelerinde bu önerilerin proje fonlarına sunulabilirliği üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuş, uzmanlar tarafından yönlendirmeler yapılmıştır.

EPPAM

16203683