Kariyer Eğitim Günleri 19. Dönemi

22.11.2014

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi İşbirliğinde "Kariyer Eğitim Günleri'nin" 19. Dönemini Gerçekleştiriyoruz.

Categorie  Kategori : KARİYER MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Kariyer Eğitim Günleri”nin yeni dönem programı ön kayıtları başladı.

Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde 22 Kasım–27 Aralık 2014 tarihleri arasında her cumartesi gerçekleştirilecek olan 19. Kariyer Eğitim Günleri, sürekli değişim ve gelişim geçiren çağımıza ayak uydurabilen, yenilikleri takip eden ve faklılıklara saygı duyan genç zihinlerin oluşmasına katkı sağlayarak kişisel yetkinlikleri geliştirme olanağı sunuyor.

Detaylı bilgi için tıklayın...

KARİYER MERKEZİ

16202147