Hazırlık Okulu Oryantasyon Sunumu

05.09.2014

A Blok Konferans Salonunda Hazırlık Okulu Oryantasyon Sunumu yapılacaktır.

Categorie  Kategori : İNG.HAZIRLIK OKULU

12 Eylül 2014 Cuma
    günü saat 14.00-16.00 arasında Florya Halit Aydın Yerleşkesi A Blok Konferans Salonunda “Hazırlık Okulu Oryantasyon Sunumu” yapılacaktır. Oryantasyon sunumu içerisinde Hazırlık Okulu ile ilgili genel bilgilendirme, ders programı, ders içerikleri ve işlenişi, öğretim görevlilerinin tanıtılması, sınav ve değerlendirme sistemleri, TOEFL-IBT ders içerikleri ile ilgili önemli bilgilerden bahsedilecektir.

Oryantasyon sunumu içerisinde ayrıca Yurtdışında Hazırlık Eğitimi Programı ile ilgili önemli bilgiler ve detaylar verilecektir. Tüm öğrenci ve velilerimiz oryantasyon sunumumuza davetlidir.

Öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

İNG.HAZIRLIK OKULU