European Academy Otzenhausen Frankfurt'ta Başladı

23.08.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi ve ASKO Vakfı Almanya İş Birliği ile 'European Academy Otzenhausen'Frankfurt'ta başladı.

Categorie  Kategori : PROJE

İstanbul Aydın Üniversitesi ve ASKO Vakfı Almanya İş Birliği ile ‘European Academy Otzenhausen’ Frankfurt’ta başladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin burs kazanarak katıldıkdıkları European Academy, Saarland Universitesi ile birlikte Otzenhausen’da 20 – 30 Ağustos tarihlerinde düzenleniyor. Temel olarak Türkiye ve Avrupa ilişkilerine sosyopolitik bir yaklaşım ile bakılan akademi süresince , Avrupa Birliği Türkiye ilişkileri, Türkiye’nin Avrupa Konseyindeki yeri , günümüz enerji politikaları gibi başlıklarda konularında isim yapmış akademisyenler katılımcılara eğitim vermekteler.

Frankfurt, Strasbourg ve Belçika’da Avrupa Birliği, Avrupa Parlamentosu gibi önemli merkezlerin ziyaret edildiği program özellikle Siyaset Bilimi dalında Avrupa’nın en ünlü Akademisi olarak anılmakta.

Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğü organizasyonunda seçilen ve programa katılan İAÜ öğrencileri 30 Ağustos tarihinde yurda dönecekler.

PROJE

19487084