Gazeteci Adaylarından Dünya Gazetesi Ziyareti

21.04.2011

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Kulubü Dünya Gazetesi'nin Baskı Merkezini Gezdi.

Categorie  Kategori : İletişim

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK KULUBÜ DÜNYA GAZETESİ’NİN BASKI MERKEZİNİ GEZDİ.

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Müge Demir'in başkanlığındaki "Gazetecilik Kulubü" öğrencileri “Dünya Gazetesi Baskı Merkezi”ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Teoriyle pratiği birleştirmek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlediklerini söyleyen Gazetecilik Kulübü öğrencileri, merkezdeki dizgi ve baskı makineleri ile gazete sayfalarının oluşturulması aşamalarını ve tekniklerini inceledi. Dünyanın en iyi gazetelerinden The Wall Street Journal Europe gibi çok sayıda gazete ve derginin baskısını gerçekleştiren Dünya Süper Veb Ofset gazeteci adaylarının büyük ilgisini gördü.

Son Ziyaret :  24.07.2019 02:20