Diş Tedavilerinde Avrupa'nın Tercihiyiz

17.04.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesi ağız ve diş sağlığı tanı ve tedavilerinde Avrupa’nın gözdesi haline geldi.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği
    Reading  Okuma : 1977

Dünya standartlarında sahip olunan teknolojik alt yapı, sıra beklemeden sunulan tedavi imkanı, fiyat farkındalığı, tatil ve tedavinin birlikteliği ile Türkiye diş tedavilerinde ilgi odağı haline geliyor.

Turizm cenneti olarak bilinen Türkiye son yıllarda sağlık alanındaki avantajlarını uluslararası alana taşıyarak Sağlık Turizminde potansiyel ülkeler arasında yer almayı başarırken İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ise üniversite hastanesi olarak tüm dünyaya hizmet sunma ayrıcalığının gururunu ülkesine yaşatıyor.

Sağlık Turistleri En Çok Hangi Ülkelerden Geliyor?
    Almanya başta olmak üzere Türk vatandaşlarının yoğun olarak bulunduğu ülkelerden sağlık turizmine ilginin büyük olduğu istatistikler arasında yer alıyor. Hollanda, Fransa, İsviçre, Avusturya gibi ülkeler sağlık giderleri için Türkiye’yi tercih eden yerler arasında bulunurken, Azarbaycan, Rusya ve Orta Doğu ülkeleri de hem turistik hem sağlık ihtiyaçları için Türkiye’ye rağbet gösteriyor.

Ülkemize en çok hangi tedavi için geliyorlar?

-İmplant,
    -İmplant Üstü Kron,
    -Diş Estetiği
    -Tamamı Porselen Zirkon Kronlar
    -Beyazlatma
    -Dişeti Estetiği

gibi maaliyeti yüksek işlemler ülkemizde rağbet gören diş tedavi işlemleri arasında yer alıyor. Bu tedaviler uygulanırken uygun görülürse dolgu, temizlik, kanal tedavisi gibi uygulamalarda gerçekleştiriliyor.

Neden Dentaydın’ı Tercih Ediyorlar?

Akademisyenlerden oluşan hekim kadrosu, avrupa standartlarında teknik ve medikal alt yapısı, hasta memnuniyetindeki başarısı, uluslararası alanlarda ki sağlık anlaşmaları, anadilde hizmet sunan hasta temsilcileri, sıra bekletmeden sunduğu tedavi hizmetleri ve uygun fiyatlarıyla özellikle Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinin ilgisini çeken İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, uluslararası ziyaretçilerine kısa sürede üniversitenin araştırmacılığı ve bilimselliğinin verdiği güvenle garantili hizmet sunuyor.

Tüm bu ayrıcalıklar ülkemizde turist olarak bulunan kişilerin güven duygusunu pekiştirirken aldıkları kaliteli hizmet de Dentaydın’ı diş tedavileri için vazgeçilmez kılıyor.

Bahçelievler’deki şubesinde yılda 1000’i aşkın yurtdışı hastasının tedavisini gerçekleştiren İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Türkiye’nin en büyük fiziki yapısı ve teknolojik donanımına sahip 100 unitlik Florya’daki yeni binası ile hizmet olanaklarını ve tedavi sürekliliğini arttırarak daha fazla yurtiçi ve yurtdışı hastasına sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor.

Diş Hekimliği

Son Ziyaret :  13.12.2019 12:20