Kimlik, Gelenek ve Mimari Semineri

16.06.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İslam Mimarisi Rüzgarı Esecek!

Categorie  Kategori : TAM

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye’nin gelişmesine katkıda bulunmak, uluslararası alanda konumunun güçlenmesine destek olmak ve sorunlarına akademik çözümler üretebilmek amacıyla gerek Türkiye gerekse yurt dışında değişik uluslararası faaliyetler ve çalışmalar yürütmektedir.

Bu çerçevede Katar Dışişleri Bakanı Kahlid Al Attiya desteği ve APCO Worldwide’ın aracılığıyla, 16 Haziran 2014 Pazartesi günü İstanbul Aydın üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi tarafından, dünyaca ünlü çağdaş İslam mimarisi otoritesi ve 1980 & 1989 Aga Khan Award for Architecture Laureate ve 2009 Richard H. Driehaus Prize Laureate ödüllerine sahip mimar Prof. Abdel Wahed El Wakil,  ”Kimlik, Gelenek ve Mimari” konulu bir konferansta ağırlandı.

TAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 04:37