Optisyenlik Alanında Türkiyede'de Bir İlk

03.06.2014

Optisyenlik Alanında Türkiyede'de Bir İlk.

Categorie  Kategori : SHMYO

OPTİSYENLİK ALANINDA TÜRKİYE’DE BİR İLK

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Optisyenlik Programı ve Litvanya Siauliai Üniversitesi Optometri bölümü arasında 2013 Eylül ayında yapılan anlaşma neticesinde Yaz Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik Programında ilk Erasmus öğrencisi staj eğitimine başladı.

Optisyenlik alanında yapılan bu Erasmus hareketliliği, Türkiye’de mevcut bulunan Optisyenlik Programlarında ilk kez bir yabancı öğrencinin eğitim görmesi ve önümüzdeki eğitim dönemde İAU Optisyenlik programında staj’ın yanında eğitim hareketliliğinin de hayata geçecek olmasından dolayı Türkiye’de bir ilk niteliği taşımaktadır.

SHMYO

19647059