Genç Bilişimciler Proje Yarışması

29.05.2014

Genç Bilişimciler Proje Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Categorie  Kategori : EBTAM

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesinin düzenlediği ve "İstanbul Aydın Üniversitesi Genç Eğitim Bilişimcileri Arıyor" isimli proje yarışmasının finali İAÜ Halit Aydın Florya Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Eğitim Fakültesi BÖTE Bölüm Başkanı ve Jüri üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim Akgündüz’ün yaptığı finalde projeyi hazırlayan öğrenciler Jüri karşısında sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğretim Görevlisi Buket Dönmez, Öğretim Görevlisi Hasan Çilek, Uzman Devran Korkmaz ve Uzman Erhan Yüksel’in de yer aldığı Jüri’nin değerlendirmesi sonucunda derece alan projeler ve okulları aşağıda yer almaktadır:

1- Depman - Nahit Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
    2- Adı Dilimin Ucunda - Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi
    3- E-Kantin - Abdurrahman ve Nermin Bilimli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Dereceye giren projeleri hazırlayan öğrenci ve danışman öğretmenlerine İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamide Ertepınar tarafından plaket ve katılım belgesi takdim edilmiştir. Ayrıca tüm katılımcılara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verilmiştir. Dereceye giren projeleri hazırlayan öğrencilere İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından % 50 ile % 100 arasında değişen oranlarda öğrenim bursu verilecektir.

Tüm katılımcılara teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

www.gencbilisimciler.aydin.edu.tr

EBTAM