Optisyenlik Programı Sektörel Faaliyetleri

26.05.2014

Categorie  Kategori : SHMYO

OPTİSYENLİK PROGRAMI SEKTÖREL FAALİYETLERİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Optisyenlik Programı olarak, bu güne kadar her zaman sanayicilerimiz ile birlikte çalışmayı uygun gördük. Başta Türk Gözlük Sanayicileri Derneği olmak üzere sanayicilerimizin de talep ve beklentilerimize hiç tereddüt etmeden cevap verip yardımcı olmalarından da eğitim kadrosu olarak hep mutluluk duyduk.

22 ve 23 Mayıs 2014 Tarihlerinde ve daha önce Opak Lens tarafından Türkiye’de pazarda bulunan bütün kontakt lenslerin teknik, hammadde ve kullanım amacına göre sunumları yapıldı. Kontakt lens konusunda bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaştılar.

İş Bir Optik Az Görme, Teleskopik Gözlükler ve yeni nesil görmeye yardımcı gereçler hakkında genel ve teknik bilgileri içeren bir eğitim seminer verildi.

Beta Optik Optik tarafından hazırlanan sunumda fabrikalarında optik lens, Rx lens ve diğer işlemlerin yapıldığı yerler gezildi, firma ilgilileri tarafından bilgi alındı. İyi bir sonuç elde edebilmek için sipariş vermeden ürün teslimine kadar süreç görsel olarak doğru ve yanlışları ile anlatıldı. Üründen iyi bir sonuç elde edebilmek için optisyenlik müessesesi ve sanayicinin her aşamada dikkatli olması gerektiği ısrarla anlatıldı.

Apaydın Dekorasyon’un imalat ve showroomu gezildi. Mağazacılıkta yeni trend dekorasyonda kullanılan malzemeler, ışık ve görselin önemi ve diğer birçok konuda bilgilerini bizlerle paylaştılar.

Lens Medikal, kontakt lens depolarında öğrencilerimizi ağırlayarak siparişten depoya, stoklara ve kurye ile gönderilmeye varıncaya kadar birçok konu hakkında görsel ve teknik bilgilerini aktardı.

İstanbul Ticaret Odası Meslek Komisyonu üyemiz ve Optisyenin Sesi Dergi ve sitesinin sahibi ve sorumlu müdürü Sayın Orhan Küreli ziyaret edildi. Sohbet süresince bize sahip olduğu deneyim ve teknik bilgileri bize aktardı.

Yoğun mesaileri içinde okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle birlikte olan ve bizleri işyerlerinde kabul ederek ağırlayan tüm sanayici ve iş adamlarımıza optisyenlik eğitimi ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

SHMYO

Son Ziyaret :  22.02.2020 14:23