Sağlık Hizmetleri MYO 2. Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi

18.04.2014

Sağlık Hizmetleri MYO 2. Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi.

Categorie  Kategori : SHMYO

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO 2. Sektör temsilcileri toplantısı 18 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşti. Toplantı sabah 9.30' da SHMYO akademik personeli ve sektör temsilcilerinin katıldığı kahvaltı ile başladı. Sağlık Hizmetleri MYO müdürü Prof. Dr. Bülent TEKİNSOY tüm sektör temsilcilerine teşekkürlerini sunup yapılan bu geleneksel sektör temsilcileri toplantılarının İstanbul Aydın Üniversitesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulumuz için olan önemine değindi. Toplantının devamında SHMYO program başkanları ve sektör temsilcileri de birer konuşma yaparak, güncel gelişmeler ve SHMYO ile Sektör arasındaki işbirliklerine değindiler. Özellikle sektörün talepleri, sektördeki yetişmiş eleman gereksinimleri ve nitelikleri detaylı biçimde ele alındı. Toplantının sonunda kapanış konuşmasını yapan Prof. Dr. Bülent TEKİNSOY yapılan bu toplantıların bir değerlendirmesini yaparak sektör temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

SHMYO

Son Ziyaret :  22.02.2020 14:26