HABER ARAMA


Gelişmiş

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YORUMLANANLAR


    4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

      21.04.2014

    4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu'nda Öğrencilerimizden Dilek Bircan ile Cemile Tuğçe Güray, Çukurova Üniversitesi'ne bildiri sunmuşlardır.

    Categorie  Kategori : SEMPOZYUM
    Comments  Yorum : 0
    Reading  Okuma : 3113

    Share |

    12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği öğrencilerinden Dilek Bircan ile Cemile Tuğçe Güray, Prof. Dr. Kamil BOSTAN'ın danışmanlığı altında yürütmüş oldukları "Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar" başlıklı tez çalışmasını 17-19 Nisan 2014 tarihleri arasında, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu'nda bildiri olarak sunmuşlardır.  
    Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır | Word'e Aktar Worde Aktar | Tavsiye Et Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz Yorum Ekle

    SEMPOZYUM

    En Çok Okunanlar




    Toplam Ziyaretçi : 
    Aktif Ziyaretçi : 

    18593510
    79
       

      Son Ziyaret :  20.09.2019 07:02