Laboratuvarımız Hasta Kabulüne Başlamıştır

17.04.2014

Okulumuzun Laboravatuvarları hasta kabülüne başlamıştır.

Categorie  Kategori : SHMYO
    Reading  Okuma : 1909

3000’den fazla test parametresi çalışıyoruz. Dünyanın en büyük laboratuvar gruplarından olan SYNEVO laboratuvarları işbirliği ile sonuçlarımızı üretiyoruz.

*Dünya laboratuvarı ile birlikte en güçlü en güvenilir ve en çok sayıda test parametresini hizmetlerinize sunuyoruz.

*Tüm öğrencilerimiz ve aileleri sizlere sunulan en büyük imkândan çok uygun test fiyatları ile hizmet alabileceksiniz.

*Tüm öğretim görevlilerimiz ve aileleri sizlere sunulan en büyük imkândan öğrenci fiyatları ile yararlanabileceksiniz.

*Tüm çalışanlarımız ve aileleri hizmetlerimizden sizlerde aynı şartlarda fark ödemeksizin yararlanabileceksiniz.

*Laboratuvar testler en güvenilir ve en geniş çalışma parametresi ile öğrenci fiyatlarından hizmetinize sunuluyor.

*Dünyanın laboratuvar teknolojisi konusunda en gelişmiş cihazları sizlerin testlerinizi yapmak için kullanılmaktadır.

Sunduğumuz Laboratuvar Hizmetleri

BİYOKİMYA             ENDOKRİNOLOJİ     KOAGÜLASYON
    MİKROBİYOLOJİ      SEROLOJİ               TOKSİKOLOJİ VE İLAÇ DÜZEYLERİ
    HEMATOLOJİ           ANDROLOJİ             GENETİK TANI HİZMETLERİ
    İMMÜNOLOJİ           ELEKTROFOREZ      PATOLOJİ VE SİTOLOJİ HİZMETLERİ

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz

*Sıra beklemeden

*Açılmayan randevu telefonları olmadan, güleryüz ile

*Tüm testlerimizde tüm hastalarımız için öğrenci fiyat tarifesi uygulayarak

*Yurt dışında çalışan  testlerde hiçbir ek nakliye ücreti almadan  en hızlı sürede sonuçları sizlere ulaştırmak.

*Sağlık konusunda çalışan tüm öğretim görevlilerinin bilimsel çalışmalarında en büyük destekçisi olarak hizmet veriyoruz.

*Biz İstanbul aydın üniversitesiyiz  eğitimde ulaştığımız  dünya kalitesine  sağlık hizmetlerinde de ulaşmak istiyoruz.

SHMYO

19646943