Ekofest'14

14.04.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Çevre ve Doğa Festivali.

Categorie  Kategori : KULÜPLER

İstanbul Aydın Üniversitesi (ÇevSür) Çevre ve Sürdürülebilir Kampüs Kulübü'nün gerçekleştirdiği “Ekofest'14” ekoloji festivali Florya Yerleşkesi'nde gerçekleşti.

“Doğa, İnsan ve Makine Arasındaki Uyumla, Sürdürülebilir Bir Dünya'ya...” sloganıyla yola çıkan İstanbul Aydın Üniversitesi Çevre ve Sürdürülebilir Kampüs Kulübü, üretimden tasarıma, gıdadan enerjiye yaşamın her alanında çevre bilincini, doğa dostu ve sürdürülebilir yaşam kültürünü, ses getiren yaratıcı etkinlikler aracılığıyla genç nesillere tanıtmayı amaçlıyor. Bu amaçla “ekofest'14” adıyla iki gün boyunca ekoloji festivaline ev sahipliği yapan İstanbul Aydın Üniversitesi, etkinlik çerçevesinde Mikdat Kadıoğlu, Uygur Özesmi, Çelik Erengezgin ve Mehmet Ayter'in katılımıyla “Sürdürülebilirlik”, “Ekolojik Gelecek” ve “İklim Değişikliği” konulu seminerler gerçekleştirdi.

“Ekofest'14”, parkour ve upcycle atölyeleri, Entelköy Efeköy'e Karşı film gösterimi, yenilenebilir enerji atölyeleri, sürdürülebilirlik oyunları gibi etkinlikler ve konserin ardından sona erdi.

KULÜPLER

Son Ziyaret :  23.11.2017 04:30