Uluslararası Kriminoloji Sempozyumu

24.03.2014

Suç ve Suçluluk Olguları, Uluslararası Kriminoloji Sempozyumunda Değerlendirildi.

Categorie  Kategori : SEMPOZYUM

Suç ve Suçluluk Olguları, Uluslararası
    Kriminoloji Sempozyumunda Değerlendirildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi ve University of Missouri - St. Louis işbirliğiyle düzenlenen “Türk ve ABD Hukukunda Suç ve Suçluluk Açısından Uluslararası Kriminoloji Sempozyumu” 24-25 Mart 2014 tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsünde gerçekleşecektir. Türk ve ABD’li bilim adamlarının katılımıyla gerçekleşecek Uluslararası Kriminoloji Sempozyumunda iki ülkenin hukuk sistemlerinde suç ve suçluluk olgusu kriminolojik açıdan karşılaştırılarak tartışılacaktır. University of Missouri – St. Louis ve Türkiye’deki üniversitelerden akademisyenlerin konuşmacı olarak katılacağı Sempozyumda, Türk ve ABD hukuklarında temel ve güncel tartışmalar kriminolojinin bakış açısıyla ele alındı.

Ceza hukukunun temel kavramları ve uygulamada karşılaşılan sorunlara kriminolojik açıdan bakılarak, suç ve suçluluğa ilişkin temel kavramlarla ilgili kriminolojik değerlendirmelerin yapıldığı, ceza hukukunun temel kavramları ve güncel sorunların irdelendi.

Uluslararası Kriminoloji Sempozyumu  24-25 Mart 2014 /  KATILIM ÜCRETSİZDİR.

SEMPOZYUM

Son Ziyaret :  19.06.2019 18:20