Siyaset Akademisi Ortadoğu/Kudüs

26.06.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi Siyaset Akademisi Ortadoğu/Kudüs 26-29 Haziran 2014.

Categorie  Kategori : TAM

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ARAŞTIRMALARI MERKEZİ
    SİYASET AKADEMİSİ ORTADOĞU “KUDÜS”
    26-29 HAZİRAN 2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin gerçekleştirdiği yurtdışı saha çalışmalarının üçüncüsü olan “Siyaset Akademisi Ortadoğu “Kudüs”” sertifika programı, daha önce Paris - Brüksel’ ve Londra’da yapılmış akademinin yurtdışı saha çalışmasının devamı niteliğindedir.

“İAÜTAM Siyaset Akademisi katılımcılarına teorik bilgilerin pratiğe dökmesine imkan vererek ufuklarının genişlemesine yardımcı olacaktır. Siyaset Akademisi Ortadoğu “ Kudüs” ile politikanın yanı sıra tarihin izlerinin gözlemlenmesine ünlü sanat tarihçisi Talha Uğurlueli’n anlatımıyla katılımcılara paha biçilmez bir deneyim kazandıracaktır.

3 gün süresince devam eden sertifika programının dili Türkçe’dir. Toplantı sonunda katılımcılara programa katıldıklarına dair sertifika verilecektir. Program kontenjanı 20 öğrenci/katılıcıyla sınırlıdır.

Programın koordinatörlüğünü yapan İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı Sosyolog Zeynep Banu DALAMAN’ın eşliğinde yapılacaktır.

Siyaset Akademisi Ortadoğu “Kudüs” ün programı aşağıda belirtilmiştir:

-    TEL AVİV
    -    MESCİD-İ AKSA
    -    HZ. MERYEM EVİ
    -    AĞLAMA DUVARI
    -    KIYAM KİLİSESİ
    -    ZEYTİN DAĞI
    -    ERİHA
    -    ZİON DAĞI ( Hz. Davud)
    -    BETLEHEM (Hz. İsa’nın doğduğu yer)
    -    KİBBUTZ
    -    KUDÜS ÜNİVERSİTESİ