Güzellik & Bakım Fuarı

13.03.2014

MAKE UP 2014 Makyaj Yarışması Birincisi İstanbul Aydın Üniversitesi'nden.

Categorie  Kategori : FUAR

13-16 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “Güzellik & Bakım 2014” fuarına Make Up 2014 Makyaj Yarışması damgasını vurdu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Programı öğrencileri yarışmadan birincilikle ayrıldı. Saç-Makyaj Show ve defileyle fuara renk katan öğrenciler “Cat Walk” temasıyla düzenlenen yarışmada birbirinden farklı tasarımlarla yarıştılar. ABMYO Öğrencisi Mehmet Çetinkaya mankeni Şeyma Bakacak’la katıldığı ve profesyonel makyaj sanatçılarının yer aldığı yarışmada tasarımıyla birincilik ödülüne layık görüldü. Saç Bakımı ve Güzellik Programı öğrencisi ve Make Up 2014 yarışması birincisi Mehmet Çetinkaya, Almanya’da gerçekleştirilecek uluslararası bir yarışmada ülkemizi başarıyla temsil etmeye hazırlanıyor.

FUAR

16190541