Federal Almanya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu DAAD Resepsiyonu

13.03.2014

Federal Almanya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve DAAD Resepsiyonu.

Categorie  Kategori : ULUSLARARASI

Federal Almanya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve DAAD tarafından organize edilen Alman Üniversitelerinin Tanıtımı ve İşbirliği resepsiyonu 13 Mart 2014 Cuma akşamı gerçekleşmiştir. DAAD, Almanya’da öğrenim görmek isteyen ya da öğrenimini yurt dışında tamamlamak isteyen öğrencilerin başvurdukları Alman Akademik Değişim Servisi adını taşıyan kurumdur. Resepsiyona, Almanya İstanbul Başkonsolosu Sayın Jutta Wolke, DAAD İstanbul Yöneticisi Sayın Dr. Wiebke Bachmann ile pek çok sayıda yurt dışı ve İstanbul Üniversitelerinin temsilcileri katılmıştır. Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haydar ÖZPINAR’da davetli olarak katılmıştır.

ULUSLARARASI

Son Ziyaret :  21.11.2017 07:23