Exchange Öğrenciler ile Haftasonu Kahvaltısı

13.03.2014

İstanbul Aydin Üniversitesi Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğü ve Uluslararası Öğrenci ve Personel İşleri Koordinatörlüğü Değişim Öğrencileriyle Kahvaltıda Buluştu.

Categorie  Kategori : ULUSLARARASI

İstanbul Aydın Üniversitesinin gelenekselleşen ‘Değişim Öğrencileriyle Hafta Sonu Kahvaltısı’ etkinliği bu sömestr da gerçekleşti. İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörü Gürkan DONAT, Uluslararası Öğrenci ve Personel İşleri Koordinatörü Ebru AYTANÇ’ın da bulunduğu kahvaltı da, Kwandong Üniversitesi (Güney Kore), KoreaTech Üniversitesi (Güney Kore) ve Mercy College (ABD) ‘den gelen değişim öğrencileriyle keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Uluslararası alanda Türkiye’nin güçlü üniversitelerinden olan İstanbul Aydın Üniversitesi, yaklaşık iki saat süren etkinliklerinde farklı ülke ve kültürlerden gelen öğrencilerinin sorunları ve istekleri ile birebir ilgilendiler. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde eğitim öğretim sürdüren 72 farklı ülkeden toplam 1044 öğrencinin kendi ülkelerinde gelenekselleşen özel günlerin İstanbul Aydın Üniversitesi'nde de kendilerini evlerinde hissetmeleri için hazırlanan etkinlikleri yürüten ve etkinliklerin Koordinatörlüğünü sürdüren Ebru AYTANÇ, Güney Kore’den ve Amerika’dan ülkemize gelen öğrencilerin de kendi ülkelerinin özel gün kutlaması ile ilgili bir program yapması konusunda görüştü. Öğrencilerin oldukça heyecanla karşıladıkları bu etkinlik duyurusu ve kahvaltı herkesi memnun etti.

Etkinlik sonunda değişim programıyla gelen öğrenciler Aqua Florya Akvaryumu ziyaret ederek güzel bir hafta sonu geçirdi.

ULUSLARARASI

Son Ziyaret :  21.11.2017 07:25