Dünya Üniversiteleriyle İşbirlikleri Devam Ediyor

11.03.2014

Dünya Üniversiteleriyle İşbirlikleri Devam Ediyor.

Categorie  Kategori : ULUSLARARASI

İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, BBP University London yetkililerini Florya Yerleşkesi'nde ağırladı.

350’nin üzerinde dünya üniversitesiyle eğitim işbirliği bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi, Avrupa’nın hukuk ve işletme alanlarında en önemli üniversitelerinden biri olan İngiltere BPP Üniversitesi ile işbirliği anlaşması imzaladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'ni ziyaret eden BPP Üniversitesi Heyeti, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlara, işletme programlarında “Diploma Tamamlama”, ücretsiz yoğunlaştırılmış ingilizce kursları, 6 ay Londra’da staj garantili programlar ve özellikle Hukuk Fakultesi mezunlarına “LLM Master Programı” gibi imkanlar  sunacaklarını belirtti. BPP Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Andrew Chadwick, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri için özel programlar hazırlayacaklarını, konaklama ve ulaşım imkanları konusunda destek olacaklarını söyledi. Heyet daha sonra Teknoloji Merkezini ve uygulama laboratuvarlarını gezdi.

ULUSLARARASI

Son Ziyaret :  21.11.2017 07:24