Sağlık Alanında Uluslararası Adım

06.03.2014

Sağlık Alanında Uluslararası Adım.

Categorie  Kategori : SHMYO

Shangai sıralamasına göre dünyada ilk 200 içerisinde yer alan ve sağlık bilimleri alanında önemli başarılara imza atan East Anglia Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi arasında eğitim işbirliği anlaşması imzalandı.

İngiltere East Anglia Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı bulunan University of Campus Suffolk ve Ipswich  Radyaterapi Merkezleriyle işbirliği kararı alan İstanbul Aydın Üniversitesi nisan ayı itibariyle araştırma projelerine başlayacak. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve SHMYO Radyoterapi Program Başkanı Prof. Dr. Dilek ÖZTÜRK, “Eylül 2013’de Goethe Üniversitesi ile yapılan anlaşmanın ardından gerçekleştirdiğimiz bu ikinci anlaşma ile Üniversitemizin Yükseköğretimde uluslararasılaşma hedefine ve sağlık alanında fark yaratma mücadelesine önemli bir katkıda bulunduk. Öğrencilerimiz, bu önemli üniversitelerde ve araştırma merkezlerinde eğitim alma ve çalışma olanağına sahip olacak. İstanbul Aydın Üniversitesi olarak sağlık alanı ve tüm branşlara büyük yatırımlar yapıyoruz” dedi.

SHMYO

19646940