Geleneksel 13. Eğitim Sempozyumu

30.01.2014

Categorie  Kategori : SEMPOZYUM

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim AKGÜNDÜZ, 30 Ocak-1 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya’da Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından "Teori, Uygulama ve Değerlendirmeleriyle Farklı Eğitim ve Öğretim Model / Yöntem / Yaklaşımları" teması ile gerçekleştirilen Geleneksel 13. Eğitim Sempozyumu 2. Panelde Harmanlanmış Öğrenme ve Sosyal Medya konulu bir konuşma yapmış ayrıca bu konu ile ilgili bir çalıştay düzenlemiştir.

Yrd. Doç. Dr. Devrim Akgündüz’ün konuşmacı olarak katıldığı panelin görüntüleri için tıklayın...

SEMPOZYUM

Son Ziyaret :  20.09.2019 06:08