İAÜ Sosyal Medyada da Lider

13.02.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Medyada da Lider.

Categorie  Kategori : SOSYAL MEDYA

Sektörlerin sosyal medya karnelerini ele alan sosyalmedya.co değişen dünya ve teknolojik gelişmelerle birlikte üniversitelerinde bu yarışa katıldığını ortaya koydu.

Tick Tock BoomSocial tarafından, markaların sayfa büyüme puanı, ileti puanı, etkileşim puanı ve performansları için hazırlanan BQS (Boom Quality Score) verileri, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin özellikle Facebook kullanıcıları tarafından en çok beğenilen ve takip edilen sayfa olduğunu gösterdi. 23 BQS puanıyla, ortalamanın üstünde bir sayfa ve hayran etkileşimi olduğu anlaşılan İstanbul Aydın Üniversitesi, listenin ilk sırasında yer aldı.

Kampüs içindeki son haberleri, Facebook üzerinden düzenli şekilde öğrencilerine aktaran İstanbul Aydın Üniversitesi, 79 bin 501 hayranıyla Facebook’u en iyi kullanan üniversitelerin başında yer alıyor. Facebook paylaşımlarında kampüs içi aktiviteleri, tarihten bilgileri ve güncel olaylar hakkındaki yorumları yayınlayan İstanbul Aydın Üniversitesi, hayranlarıyla iyi bir iletişim sergiliyor.

Son Ziyaret :  22.11.2017 04:42