Canlı Yayında İmplant Yapıldı

25.02.2014

Canlı Yayında İmplant Yapıldı.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

Diş Hekimliği alanında Dünya’nın en önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Fouad Khoury ve ekibinin İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde gerçekleştirdiği canlı cerrahi uygulaması diş hekimlerden yoğun ilgi gördü.

“XİVE in PRAXIS” isimli “hızlandırılmış implant tedavisinde kemik greftleme ve yumuşak doku yönteminde güncel kavramlar” konulu eğitime önderlik eden Prof. Dr. Fouad Khoury ve ekibi, diş hekimleri ve diş hekimliği fakültesi öğrencilerine yönelik canlı cerrahi uygulamasını İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Fouad Khoury ve ekibinin tarafında ameliyathanede yürütülen implant operasyonu diş hekimleri ve öğrenciler tarafından sesli ve görüntülü şekilde izlendi. Canlı yayında soruları cevaplayarak operasyonu değerlendiren ve önemli bilgiler veren Prof. Dr. Fouad Khoury, yaklaşık 100 kişinin katılım sağladığı eğitimde denekler üzerinde canlı cerrahi implant uygulamasını tamamladı. 10 saat süren operasyon ve eğitim sonrasında Prof. Dr. Foud Khoury ve ekibine İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan MERİÇ tarafından plaketleri takdim edildi.

Diş Hekimliği

19486991