Uluslararası Öğrencilerle Keyifli Gezi

24.02.2014

Uluslararası Öğrenciler Farklı Deniz Canlılarını Tanıma Fırsatı Buldu.

Categorie  Kategori : TÖMER

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), üniversitede eğitim gören uluslararası öğrenciler için binlerce deniz canlısına ev sahipliği yapan akvaryuma gezi düzenledi.

Çin, Kazakistan, Afganistan, Suriye, Fas, Moldova, Özbekistan, Yemen, Senegal, Kamerun, Cibuti, Cezayir, Rusya ve Irak’tan gelen ve ülkelerinden binlerce kilometre uzaklıkta olan yaklaşık 200 öğrenci, 16 farklı temaya ve bir yağmur ormanına sahip olan akvaryumda eğlenceli bir hafta sonu geçirme imkanı buldu. Dünyanın birçok yerinden getirilen su altı canlılarını yakından görme ve tanıma fırsatı bulan öğrenciler, hatıra fotoğrafları çektirerek yaşadıkları günü ölümsüzleştirdi.

TÖMER

Son Ziyaret :  21.11.2017 16:43