Siyaset Akademisi 5

04.03.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi 2014 Yerel Seçimler Adaylarını Ağırlıyor!

Categorie  Kategori : TAM

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2014 YEREL SEÇİMLER ADAYLARINI AĞIRLIYOR!

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi, gelenekselleşen eğitim programlarına şimdi de bir yenisini ekliyor.

Türkiye’nin seçim nabzı sıcağı sıcağına ‘Yerel Seçimlere Doğru” programında atacak.

2014 Yerel Seçimler Adaylarının en iddialı isimlerinin konuk edileceği programda, adaylar kendilerini ve seçim stratejilerini tanıtmaları, yeni oy kullanacak genç nesille buluşmaları ve gençlerin gözüyle yerel seçimleri gözlemlemelerinin yanı sıra ders niteliğinde ki deneyimlerini de aktaracaklar.

Türkiye’nin şu sıralar en önemli gündem maddesi olan yerel yönetimler seçimlerinin Türkiye demokrasisine yansımaları, aday imajı, parti içi demokrasi, meclis üyelikleri, kadın adayların parti içi oranları, kent kültürü, yerel hizmetler, belediyecilik, Adem-i Merkeziyetçilik, yerel hizmet ve bu süreçte adayların izleyeceği strateji, yöntem, siyasi iletişim politikaları ve seçim kampanyaları gibi aday, idareci ve yöneticilerin yerel gündeme dair vizyonlarını geliştirebilecekleri konu başlıklarına değinilecektir.

Program koordinatörlüğünü İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı Zeynep Banu DALAMAN’ın yaptığı “Yerel Seçimlere Doğru” Türkiye’de yerel yönetimlerin üst kademelerinde görev almış bürokratların, belediye başkanlarının ve akademisyenlerin konuk olduğu 04-28 Mart 2014 her Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi Mavi Salon’da gerçekleşecektir.

TAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 04:37