Anne Ben Büyüyorum Fotoğraf Sergisi

17.02.2014

Anne Ben Büyüyorum Fotoğraf Sergisi.

Categorie  Kategori : SERGİ

"Anneciğim, Büyüyorum Ben Şimdi”

Küçükçekmece Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen Çocuk Hakları Günü Etkinliğinde, Fotoğraf Sanatçısı Kaan İşcan tarafından çekilen özel çocuk portreleri, “Anneciğim, Büyüyorum Ben Şimdi” başlıklı fotoğraf sergisinde sanatseverlerle buluştu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesinde sergilen özel karelerin ortaya çıkış hikâyesini aktaran Kaan İşcan, “Etkinlikte çocukların üniversite öğrencileri tarafından yüzlerinin boyandığını gördüm. Çok mutlu bir ortam vardı. Çocuklar hayal dünyalarındaki kahramanların karakterlerine büründüklerinde gözleri parlıyordu. Bu mutluluk anlarının karelerde saklanmasını istedim. Benim için özel ve farklı bir çalışma oldu. Çocuklarla ilgili farklı proje hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.

Sergi, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi fuaye alanında 17-27 Şubat 2014 tarihleri arasında sergilendi.

Çocuk Hakları Çekilmiş Fotoğrafların Sergilenmesi

Tarih: 17-27 Şubat 2014