Farabi Değişim Programı

27.02.2014

Farabi Değişim Programı Başvuruları (27 Şubat -14 Mart 2014)

Categorie  Kategori : FARABİ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURU NASIL YAPACAKSINIZ ?

(Önemli Not: Başvurular sadece 27 Şubat-14 Mart 2014 tarihleri arasında yapılabilir.)

Sevgili İstanbul Aydın Üniversitesi Farabi Değişim Programı Adayları;

27 Şubat 2014 tarihinden itibaren başvurular kabul edilmeye başlanacak ve başvurular 14 Mart 2014 mesai bitinde sonlandırılacaktır. Öncelikle hepinize başarılar dilerim. Başvuru yapmak istiyorsanız aşağıdaki ADAY BAŞVURU FORMU’nu doldurarak teslim etmeniz gerekecektir.

ADAY BAŞVURU FORMU için tıklayınız!

Kısaca yapılacak işlem şöyle olacaktır:

1. Formu bilgisayarınıza indirerek istenen kişisel bilgileri doldurulmalı,resim yerine "vesikalık" tarzında bir fotoğrafınızı kes-yapıştır yapmanız gerekmektedir.

2. Doldurduğunuz başvuru formunu (PDF ve ya Word formatında) ve TRANSKRİPT’inizin elektronik kopyasını   iaufarabi@aydin.edu.tr e-mail adresine konu kısmına AD-SOYAD’ınızı yazarak göndermelisiniz (Elektronik traskript onaysız olabilir).

3.Okul Öğrenci İşleri büronuza başvurarak onaylı TRANSKRİPT’inizi onaylı halini almalısınız.

4. Hazırladığınız başvuru formundan bir kopya çıktıyı ( İMZAlanmış  bir şekilde) ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının çıktı olarak verdiği “onaylı” transkriptinizi İstanbul Aydın Üniversitesi J Blok  2. Kattaki 8302 nolu Farabi ofisine teslim etmek üzere şeffaf poşet dosya içinde lütfen teslim ediniz.Böylece başvurunuzun ilk aşaması TAMAMLANMIŞ olacaktır.!

Karşı üniversitedeki Bölüm Farabi Koordinatörleri başvurunuzu ve transkriptinizi inceleyerek ofisimize KABUL veya RED şeklinde bir sonuç gönderecektir. Bu sonuçlar yine İAÜ Farabi web sitemizde yayınlanacaktır.

Başvuru yapacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

FARABİ

Son Ziyaret :  23.11.2017 19:43