İAÜ ve Libya Devleti Gıda Programı Başlatıldı

04.02.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Libya Devleti Gıda Programı başlatıldı.

Categorie  Kategori : ENSTİTÜLER

Libya Devleti Gıda Denetmenleri Heyeti İstanbul Aydın Üniversitesinde “Gıda Denetim Uzmanlık Programı” eğitimine başladı. İstanbul Aydın Üniversitesi ve MTM Grup arasında yapılan anlaşma uyarınca başlangıçta 35 kişi olan ilk gruba 2 ay boyunca Gıda Denetim Uzmanlığı Eğitimi verilecek. Eğitim programında içlerinde İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Güner ÖZAY,  Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Sayın Prof. Dr. Haydar ÖZPINAR ve Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Şükrü KARATAŞ’ın da bulunduğu alanında uzman bir çok profesör görev alıyor. Bir miktar teorik eğitiminde içinde yer aldığı program ağırlıklı olarak İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Laboratuarların da gerçekleştiriliyor.

2 ay sonunda kendilerine katılım sertifikası verilecek olan ve Libya Devleti ile İstanbul Aydın Üniversitesi arasında yapılan işbirliği ile başlatılan bu program yıl boyunca konularında uzman birçok Libyalıyı öğrenci olarak konuk edecek.

ENSTİTÜLER

Son Ziyaret :  24.11.2017 04:52