Hayata Sağlıkla Gülümsetiyoruz

01.02.2014

Ağız ve Diş Sağlığı Konusunda Toplum Bilinci Yaratmalıyız.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Florya Yerleşkesi'nde faaliyete geçen Dentaydın Diş Hastanesi, Aqua Florya, Armoni Park ve Star City alışveriş merkezlerinde toplumu bilinçlendirme etkinlikleri düzenledi.

Bahçelievler ve Florya’da, SGK anlaşmalı olarak diş tedavi hizmeti sunan İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Dentaydın Diş Hastanesi, 01-09 Şubat 2014 tarihleri arasında Aqua Florya, Armoni Park ve Star City alışveriş merkezlerinde eğitimli hasta temsilcilerinin yer aldığı uzman kadrosuyla çocuklar başta olmak üzere bilgilendirme etkinliği düzenliyor.

Diş hekimliğinin tüm anabilim dallarında sıklıkla karşılaşılan hastalıkların ve tedavi yöntemlerinin bulunduğu resim sergisinde ağız ve diş sağlığı konusunda uzmanlar tarafında bilgilendirmeler yapılıyor. Diş sağlığı ile ilgili görsel çalışmaların sergilendiği stantlarda, özel diş maskotları ve balon süslemeleri ile çocukların diş hekimi korkusunu yenmeye yönelik eğlenceli sunumlar ve bilgilendirici videolar gösteriliyor.

Diş Hekimliği

19234649