Mal Alım İçin İhale İlanı

24.02.2014

Mal Alım İçin İhale İlanı.

Categorie  Kategori : PROJE PAZARI

T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Aydın Kalkınma Ajansı Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde Moda Eğitiminde Yaratıcı Süreçlerin İyileştirilmesi Projesi için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhale katılım koulları, isteklerinde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Beşyol Mahallesi İnönü Caddesi No:38 Sefaköy/Küçükçekmece/İstanbul adresinden veya www.aydin.edu.tr ve www.istka.org.tr internet adreslerinden temin edebilirler.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 24 Şubat 2014, 10:30.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar www.aydin.edu.tr ve  www.istka.org.tr yayınlacaktır.

Teklifler, 24/02/2014 tarihinde, saat 10.30'da Beşyol Mahallesi İnönü Caddesi No:38 Sefaköy / Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Teklif dosyası için tıklayın...

PROJE PAZARI

Son Ziyaret :  26.03.2017 12:11