Almanya Freiburg Üniversitesi'ne Eğitim Desteği

30.01.2014

Freiburg Üniversitesi öğrencileri, İstanbul Aydın Üniversitesini ziyaret etti.

Categorie  Kategori : PROJE

Almanya’ da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Freiburg Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri İstanbul Aydın Üniversitesi’ni ziyaret ederek bir dizi etkinliğe katıldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'ne ziyarette bulunan Freiburg Üniversitesi İslami Bilimler ve Oryantalizm öğrencileri ve öğretim üyeleri, farklı alanlarda hazırlanan bir dizi eğitim seminerine katıldı. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanan Turkey Since 2000's ve Multiculturalism: A Key to Peace sunumlarına katılan öğrenciler daha sonra İktisadi İdari Bilimler ve Eğitim Fakültesi öğrencileriyle oturumlarda bir araya gelerek fikir paylaşımında bulundular. Değişim ve yurtdışı eğitim programlarında yaşadıkları tecrübeleri paylaşan öğrenciler, Türkiye hakkında merak ettiklerini sorarak eğitim alabilecekleri alanlar konusunda fikir sahibi oldular. Alman öğrenciler, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde bulunan Teknoloji Merkezini, Sağlık Laboratuvarlarını, Moda Tekstil stüdyolarını gezerek workshoplara katıldılar. Freiburg Üniversitesi ile eğitim işbirliği ve Mevlana Eğitim Programı için görüşmeler gerçekleştirildi.

PROJE

19388029