İAÜ Diş Hastanesi Hizmete Girdi

10.01.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Hizmet Hastanesi.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden sonra Diş Hekimliği Fakültesine bağlı Diş Hastanesi projesini hayata geçirdi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile yaklaşık 3 yıldır halka hizmet veren İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 90 ünitlik yeni Hizmet Hastanesiyle Florya Yerleşkesi'nde sağlık hizmeti vermeye başladı. Profesör, doçent ve yardımcı doçentlerden oluşan hekim kadrosu ve son teknoloji ile donatılmış klinik alt yapısıyla 1 Ocak 2014'ten itibaren hizmete giren Diş Hastanesinin özel kurumlarla ve SGK ile anlaşması bulunuyor.

Diş hekimliğinin tüm branşlarında SGK güvencesiyle diş tedavi hizmetleri vermeye başlayan İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, 10-19 Ocak 2014 tarihleri arasında Airport, Fly-inn, Arena Park ve Star City alışveriş merkezlerinde halkı ağız ve diş sağlığı hakkında bilinçlendirme çalışmaları yürütecek. Çocuklar için özel ünitleri bulunan hastane, çocukların ilgisini çekecek ve diş tedavisi konusunda korkularını yenmelerini sağlayacak etkinlikler gerçekleştirecek. İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hazırladığı stantlarda, diş maskotları, fotoğraf panoları ve fotoğraf sergileriyle farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Istanbul Aydın University Dental Hospital has begun to serve

Istanbul Aydın University Faculty of Dentistry realized the Project of Dental Hospital which is based on Faculty of Dentistry in the main campus of Istanbul Aydın University after the Mouth and Dental Health Center.

Istanbul Aydın University Dental Hospital has begun to serve with 90 unit and prestigious doctors in main campus Florya since 1 January 2014. Istanbul Aydın University Dental Hospital has agreements with Social Security Institutions (SSI) and private corporations.

Diş Hekimliği

19234399