Marmara Üniversitesi'ne AB Proje Eğitimi

Categorie  Kategori : AFAM
    Reading  Okuma : 1972

Marmara Üniversite’ne AB Proje Eğitimi

Marmara Üniversitesi, Avrupa Birliği Proje Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe, İstanbul Aydın Üniversitesi, Avrupa Birliği Projeleri Uzmanı Özden Timurlenk ÇELİK eğitmen olarak davet edildi. Avrupa Birliği Projelerinden bahseden Sayın ÇELİK, özellikle gençlerin rahatlıkla yararlanacakları ve gençlere yönelik farkındalık yaratacak programlar içeren Ulusal Ajansın Gençlik Programını detaylarıyla paylaştı. Bunların yanı sıra gençlerin yararlanabileceği AB ve kalkınma ajansı programları, Erasmus Programı, akademik burslar, yüksek lisans ve doktora imkanları da paylaşıldı.

Ulusal Ajans Programlarının birçoğunda hem yararlanıcı hemde uygulayıcı olarak bulunan ÇELİK, kendi tecrübeleri ve proje deneyimlerini paylaşarak gençlere proje yazma ve yürütme konusundaki püf noktaları anlattı.

Sadece Kulüp üyelerinin değil, farklı fakülte ve bölümlerden katılan öğrencilerle proje fikirleri tartışıldı. Gençlerinde katılımıyla ortaya çıkan fikirlerin nasıl projeleştirileceği ve sürdürülebilirliğinin nasıl sağlanacağı detaylarıyla paylaşıldı. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören eğitim sonunda, Özden Timurlenk ÇELİK’e katkılarından ötürü teşekkür belgesi takdim edildi.

AFAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 18:07