Optisyenlik Programı ISOF2013'e Katıldı

26.12.2013

Categorie  Kategori : FUAR

OPTİSYENLİK PROGRAMI ISOF2013’e KATILDI

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bu yıl ilk defa düzenlenen ISOF2013 Optisk ve Oftalmolojik Ürünler fuarında İstanbul Aydın Üniversitesi'ni temsil etti. 26-29 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda İstanbul Aydın Üniversitesi katılımcılara ve sektör temsilcilerine tanıtılarak üniversitemiz hakkında bilgilendirme yapıldı. ISOF2013 fuarında üniversitemiz adına akademik personel olarak SHMYO Müdürü Prof.Dr.Bülent TEKİNSOY, SHMYO Müdür Yrd. ve Optisyenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Ozan TEKİN, Öğr.Gör. Hasan DURMUŞ ,Öğr. Gör. Turgut ÇAKAR ve Optisyenlik programı 1. Ve 2. sınıf öğrencileri katıldı. Özellikle yabancı uyruklu katılımcılar tarafından büyük ilgi gören İstanbul Aydın Üniversitesi standı, sektör temsilcileri ve SİVİL Toplum Kuruluşlarının da yakın ilgisi ile karşılandı. Üniversitemiz Optisyenlik Programı öğrencileri de 4 gün boyunca fuar etkinliğine katılarak sektördeki gelişmeler, yenilikler ve yeni kullanılan teknolojiler hakkında incelemelerde bulunarak birçok cihazı ilk defa kullandı.

Ayrıca SHMYO Müdür Yrd. ve Optisyenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Ozan TEKİN bir çok kuruluş ve sektör temsilcileri ile planlamalar yaparak 2013-2014 öğretim yılının bahar döneminden itibaren bu şirket ve sektör temsilcilerinin üniversitemizde Optisyenlik Programı öğrencileri için bir dizi eğitim ve öğretim etkinlikleri yapması konusunda ön anlaşma yaptı.

FUAR

Son Ziyaret :  23.11.2017 18:03