Engelli Öğrencilerle Özel Yılbaşı Kutlaması

26.12.2013

Engelli Öğrencilerle Özel Yılbaşı Kutlaması.

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

Engelli Öğrencilerle, Özel yılbaşı Kutlaması

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Engellilerle Yılbaşı” etkinliği İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde gerçekleşti. Küçükçekmece Kent Konseyi'nin de katkılarıyla düzenlenen yılbaşı eğlencesinde Küçükçekmeceli Engelli Çocuklar ve Üniversitenin Engelli Öğrencileri bir araya geldi. Üniversitenin müzik, halk oyunları ve dans kulüplerinin de yer aldığı etkinlikte, şarkıcı Ferman Toprak da şarkılarını seslendirerek engelli çocukların yeni yıl coşkusuna ortak oldu. Zihinsel ve fiziksel engelli birçok öğrencinin aileleriyle katıldığı etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı.

SOSYAL SORUMLULUK

16207403