İletişim Öğrencisine Büyük Ödül

25.12.2013

İletişim Öğrencisine Büyük Ödül.

Categorie  Kategori : İletişim

Bu yıl 25. kez gerçekleştirilen 31 İletişim Fakültesi, 1169 öğrenci, 1014 projenin yarıştığı Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleştirildi. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Muhammed Erçobanoğlu, “Yazılı Dal / Haber- Haber Araştırma” dalında büyük ödülün sahibi oldu.

Muhammmed Erçobanoğlu, ödülünü, İstanbul Aydın Haber Ajansı'nın (İAHA) yayımladığı GÖZ dergisindeki “Âmâlar İçin Körebe Bir Oyun Değilmiş” başlıklı yazısıyla kazandı. Erçobanoğlu, bir âmâ taklidi yaparak şehir içinde dolaştı ve izlenimlerini yazdı. Fikret Ercan, Hasan Çakkalkurt, Sebati Karakurt, Necdet Doğan, Emre İskeçeli, Bülent Mumay, Emre Oral, Tufan Türenç, Mehmet Arslan'dan oluşan jüri, Muhammmed Erçobanoğlu’na ödül verme gerekçelerini şöyle açıkladı:

“Özgün ve başarılı bir habercilik örneği. Muhabirin, bir körün çektiği sıkıntıları, kendi uygulayarak gözlemlemesi ve iyi bir şekilde yazıya aktarması nedeniyle bu ödülü kendisi kucakladı.”

Son Ziyaret :  21.08.2019 19:35