Ortadoğu'daki Gelişmeler USAM'da Tartışıldı

05.12.2013

Ortadoğu'daki Gelişmeler USAM'da Tartışıldı.

Categorie  Kategori : USAM

ORTADOĞU’DAKİ GELİŞMELER USAM’DA TARTIŞILDI

Ortadoğu’daki Gelişmeler ve Türkiye konulu panel 05 Aralık 2013 günü İstanbul Aydın Üniversitesi Mavi Salon’da 14.00-16.00 saatleri arasında icra edildi. Çok sayıda öğrencinin ilgi gösterdiği ve USAM Müdürü Doç.Dr.Sait YILMAZ tarafından idare edilen panelde konuşmacı olarak Kültür Üniversitesi’nden Prof.Dr.Hasan Köni ve Marmara Üniversitesi’nden Doç.Dr.Ahmet Uysal yer aldı. Yapılan konuşmalarda Prof.Dr.Hasan Köni, ABD’nin Ortadoğu politikası ve bunun Türkiye’ye yansımaları üzerinde dururken, Türkiye’nin büyük güç olan ABD’nin etkisi altında olduğunu söyledi. Doç.Dr.Ahmet Uysal ise sıfır sorun politikasından sonra Türkiye’nin şimdi Ortadoğu için yeni bir politika belirleme aşamasına geldiğini kaydetti. Öğrencilerin de gündeme ilişkin çeşitli sorular sordular. Panel sonunda Doç.Dr.Sait YILMAZ tarafından konuşmacılara plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

USAM

16203240