SHMYO Sektör Temsicileri İle Bir Araya Geldi

20.12.2013

SHMYO Sektör Temsicileri İle Bir Araya Geldi.

Categorie  Kategori : SHMYO

SHYMO SEKTÖR TEMSİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan 10 programın akademik personeli ve bu programların tüm sektör temsilcileri 20.12.2013 tarihinde üniversitemiz bünyesinde bir araya geldi. SHMYO Müdürü Prof. Dr. Bülent TEKİNSOY’ un açılış konuşması ile başlayan toplantıda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ÇIKRIKÇI’ da akademik personele ve sektör temsilcisi konuklara bir konuşma yaptı. Tek tek tüm sektör temsilcilerinin konuklara kendilerini tanıtmalarının ardından ortak tartışma konuları, sektörel yaklaşımlar ve Üniversitemiz bünyesinde yapılabilecek iyileştirmeler ve daha çok sektörel işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. SHMYO Müdürü Prof. Dr. Bülent TEKİNSOY sektör temsilcilerine verdikleri tüm desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarken, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin sektör ile iç içe olan bir üniversite olduğuna vurgu yaptı ve bu işbirliklerinin Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz için olan önemine değindi. Karşılıklı iyi niyet dilekleri ile sona eren toplantının ardından ortak alınan kararlar ve yapılabilecek faaliyetler sektör temsilcileri ile yapılan ikili görüşmelerde ele alındı.

SHMYO

Son Ziyaret :  22.02.2020 14:41