2013/14 Bahar Dönemi Sınav Sonuçları Açıklandı

10.12.2013

2013-14 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenci Hareketliliği Öğrenim Hareketliliği sonuçları.

Categorie  Kategori : ERASMUS

Değerli Öğrenciler,

2013 - 2014 Bahar Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Sonuçları

2013-2014 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği Sonuçları

Lütfen aşağıdaki önemli bilgileri okuyunuz:

Erasmus Hareketliliği çerçevesinde öğrenime gidecek öğrencilerimizin İngiltere ve İsveç’teki okullar yönünde tercih kullanmaları için Dil Sınavı’ndan en az 70 almaları gerekmektedir. Bazı anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde eğitim dili İngilizceden farklıdır. Gideceğiniz üniversitenin başvuru ön şartlarını yerine getirmek öğrencinin sorumluluğundadır.

Öğrenci kontenjanları en yüksek puan alan öğrencilere öncelik verilerek yapılacaktır. Tercihleriniz için lütfen Erasmus Ofisine (J Blok-2.kat) ve Bölüm Koordinatörünüze başvurunuz. Erasmus öğrenim döneminiz için en önemli evraklar olan Learning Agreement ve Tanınma formu bölüm koordinatörünüzle birlikte en geç 20 Aralık’ta doldurulmalıdır.

Öğrenime gidecek öğrencilerin en geç 15 Aralık 2013 tarihine kadar ilk iki tercihini onaylamaları ve bizzat Erasmus Ofisine bildirmeleri gerekmektedir.

Prensip olarak Staj Hareketliliğinde yedek ya da asil listede bulunup staj yerlerini kendi bulmuş olan öğrencilerin tümüne hibe verilecektir.

Erasmus Ofisi’nin sunduğu öğrencilerin bölümleri ile direkt ilgili staj yerlerine başvurmak üzere en geç 20 Aralık 2013’e kadar dilekçe vermeleri ve işlemlerine başlamaları gerekmektedir. 20 Aralık 2013 tarihine kadar Erasmus Ofisi’nin sunduğu staj yerlerinden birine başvurmayan öğrencilerin hakkı sonraki en yüksek puanı almış öğrenciye geçer.

Öğrenim ve Staj hareketliliği ile ilgili oryantasyon 12 Aralık 2013'de 10.00-12.00 ve 16.00-18,00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Yer bilgisi daha sonra duyurulacaktır. Öğrenim ve Staj hareketliliğini kazanmış asil ve yedek tüm öğrencilerin katılması gerekmektedir.

Ayrıca ilgili bölümlerin Erasmus Bölüm/Fakülte Koordinatörlerinin katılması gerekmektedir.

Erasmus Hareketliliğinin eğitiminize önemli katkıları olması dileği ile,

Erasmus Ofisi.

2013 - 2014 Bahar Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Sonuçları