I. Uluslararası Kadına Yönelik Şiddette Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi

07.12.2013

İAÜ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Güliz ONAT'ın "Kadın Sporcunun Bedenine/Bebeğine Uyguladığı Şiddet: Düşük/Gebelik Dopingi" isimli çalışması.

Categorie  Kategori : Sağlık Bilimleri

İstanbul Aydın Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Güliz ONAT, Kadir Has Üniversitesi'nde 07-08 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşen I. Uluslararası Kadına Yönelik Şiddette Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresinde; "Kadın Sporcunun Bedenine/Bebeğine Uyguladığı Şiddet: Düşük/Gebelik Dopingi" isimli çalışmasını sözel bildiri olrak sunmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sağlık Bilimleri

Son Ziyaret :  19.04.2019 14:16