Kış Yaklaşıyor Okul Yardımları Başlıyor

29.11.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Kulübü öğrencilerinden köy okullarına kış öncesi "Kitap ve Kıyafet Yardımı" başladı.

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

2013-2014 eğitim öğretim yılında birçok köy okuluna kitap, kırtasiye ve kıyafet yardımı yapmak için hazırlıklara başlayan İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Kulübü öğrencileri, ilk yardım paketlerini Diyarbakır’ın Bismil Belediyesine bağlı Göksu Köyü İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere ulaştırdılar. 30 koli kitap ve kıyafetten oluşan yardım paketi, öğrenciler tarafından Diyarbakır’a götürüldü. Topladıkları kitap ve kıyafetlere gerekli düzenlemeleri(yıkama-ütü-paketleme-kitap onarımı) yaparak minik öğrencilere ulaştıran Toplumsal Duyarlılık Kulübü üyeleri, Ocak ayına kadar daha birçok köy okuluna yardım ulaştıracaklarını belirttiler.

SOSYAL SORUMLULUK

Son Ziyaret :  22.11.2017 08:25