Fatih Portakal'dan Sigarayla Mücadeleye Destek

27.11.2013

20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü Etkinlikleri kapsamında METROCITY AVM ev sahipliğinde, İAÜ işbirliği ile Basın Toplantısı ve Zeliha Sunal ile FLASH MOB etkinliği düzenleyecektir.

Categorie  Kategori : TSSD

"20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü” Etkinlikleri kapsamında METROCITY AVM ev sahipliğinde, İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile Basın Toplantısı ve Zeliha Sunal ile FLASH MOB etkinliği düzenleyecektir.

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü” etkinliğinde Genel Başkan Dr. Mustafa Aydın, “Sigara Yasağı ve son uygulamalar, Kara Paket Uygulaması, SGK vergisinin sigara ücretlerine dâhil edilmesi, Nargile ve Açık Alanda Sigara Yasağı” konularında basının sorularını yanıtlayacak.

Etkinlik; FOX TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal, Sanatçı Yonca Evcimik’in katılımıyla ve TSSD İcra Kurulu Üyesi Değerli Sanatçı Zeliha Sunal’ın İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileriyle gerçekleştireceği Flash Mob etkinliğiyle devam edecektir. Sigaranın zararlarını aktararak, toplumun bu özel gün vesilesi ile bilinçlendirilmesini amaçlayan basın toplantısı ve Flash Mob Etkinliğine Tüm Basın Mensuplarımız Davetlidir.

PROGRAM AKIŞI:

Tarih                : 27 Kasım 2013- Çarşamba (Dünya Sigarayı Bırakma Günü)
    Program Yeri    : MetroCity AVM
    Saat                : 16.00 –Basın Toplantısı

17.00 – Flash Mob (Flash Mob, birbirini tanımayan yüzlerce insanın belirlenen bir yerde, yine belirlenen bir eylemi, eğlence hariç hiç bir amaç ve gaye gütmeksizin gerçekleştirmesidir.

TÜRKİYE SİGARAYLA SAVAŞ DERNEĞİ

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği (TSSD) 22 Nisan 1999 tarihinde faaliyetlerine başlamış bir sivil toplum kuruluşudur. Derneğimiz ülke çapında önemli girişimlerde bulunmuş, dünyaya örnek alacak başarılara imza atmıştır. Ülkemizde son sekiz yılda yapılan kamuoyu araştırmalarında, sosyal olaylara sahip çıkmasıyla örnek teşkil eden ilk üç sivil toplum kuruluşu arasında yer almaktadır. Derneğimiz bu konudaki çalışmaları sonucunda Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü 2002 Yılı Avrupa Sigara ile Mücadelede En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülünü almıştır.

TSSD

16190484