Yerel Yönetimler Atölyesi

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
    TÜRKİYE ARAŞTIRMALARI MERKEZİ
    YEREL YÖNETİMLER ATÖLYESİ
    “Strateji, Yöntem ve Kampanyalar”

21 Aralık 2013 Cumartesi/10:00-18:00

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi Mavi Salon

Yerel Yönetimler Atölyesi’nin programı aşağıda belirtilmiştir:

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi, Siyaset Akademisi, Birleşmiş Kentler Okulu, Risk ve Girişimcilik gibi alanlarında birer ilki gerçekleştiren ve gelenekselleşen eğitim programlarına şimdi de bir yenisini ekliyor.

Türkiye’nin seçim nabzı ‘Yerel Yönetimler Atölyesi’nde tutuluyor.

“Strateji, Yöntem ve Kampanyalar” başlığı altında Türkiye’nin önümüzdeki altı ayının en önemli gündem maddesi olan yerel yönetimler seçimleri, bu seçimlerin Türkiye demokrasisine yansımaları ve bu süreçte adayların izleyeceği strateji, yöntem, siyasi iletişim politikaları ve seçim kampanyalarına dair atölye çalışmaları yapılacaktır.

Özellikle yerel yönetimlerin her kademesinde görev alan ya da görev almak isteyen bireylerin ve adayların yerel yönetimlerin işleyişi konusunda kendilerini geliştirebilmeleri için gereken bilgi ve donanımı kazanmalarını hedefleyen Yerel Yönetimler Atölyesi’nde aday, idareci ve yöneticilerin yerel gündeme dair vizyonlarını geliştirebilecekleri konu başlıkları yer almaktadır.

Program koordinatörlüğünü İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı Zeynep Banu DALAMAN’ın yaptığı ve Uluslararası Cumhuriyetçiler Enstitüsü (IRI)  işbirliği ile gerçekleşecek olan “Yerel Yönetimler Atölyesi” Türkiye’de yerel yönetimlerin üst kademelerinde görev almış bürokratların, belediye başkanlarının ve akademisyenlerin konuk olduğu üç farklı oturum şeklinde olup 21 Aralık 2013 Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi Mavi Salon’da gerçekleşecektir.

Programa kayıt olmak isteyen öğrenciler daha detaylı bilgi edinebilirler.
    İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ/TÜRKİYE ARAŞTIRMALARI MERKEZİ
    212-444 1 428 / 1162

Arzu Tek                 arzutek@aydin.edu.tr                      0539 969 42 99
    Zübeyde Ağsakalli   zubeydeagsakalli@aydin.edu.tr        0538 490 58 47