Öğr. Gör. Jale Coşkun Bilimsel Konferansa Katıldı

17.10.2013

İstanbul Aydın Üniversitesi Uygulamalı Rusça ve Çevirmenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Jale Coşkun bilimsel konferansa katıldı.

Categorie  Kategori : YDY

İstanbul Aydın Üniversitesi Uygulamalı Rusça ve Çevirmenlik Program Başkanı Öğr. Gör. Jale Coşkun 17-19 Ekim 2013 tarihlerinde Macarıstan Szeged üniversitesinde yapılan INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON VOCATIONAL AND ADULT EDUCATION bilimsel konferansına katılarak  "INTENSIVE METHOD OF TEACHING THE RUSSIAN LANGUAGE IN THE PROFESSIONAL ACTIVITY" adlı makalesi ile İstanbul Aydın Üniversitesinde yabancılara rus dili eğitimi hakkında sunum yapmıştır.

YDY

19631966